Profil

Fyens Lakerings-Industri blev grundlagt i 1942 som bygningsmalerforretning. Gennem årene har virksomheden udviklet sig til i dag at være en moderne industri-lakeringsvirksomhed. Dyrup Autolakering blev grundlagt i 1982.

I 2011 blev Fyens Lakerings-Industri opkøbt af Malermester Leif Henriksen, som også var indehaver af Dyrup Autolakering siden 2006. Leif har mere end 40 års erfaring i lakeringsbranchen. Leif Henriksen er uddannet autolakerer ved C.M. Eriksen & Søn i 1978, og har været malermester siden 1998.

I starten af 2015 fusionerede Fyens Lakerings-Industri med Dyrup Autolakering A/S.

På tværs af vores to afdelinger er vi særlige opmærksomme på kvalitet, og vi udfører alle vores opgaver med præcition. Vores ansatte er dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at udføre deres håndværk med kvaliteten i højsæde. På tværs af Dyrup Autolakering og Fyens Lakerings-Industri har vi et stærkt samarbejde, der sikrer vores erhvervs- og privat kunder en optimal kvalitet samt konkurrencedygtige priser.

Med på sit hold i det daglige, har Malermester Leif Henriksen, værkførerne Jakob og Steen, som begge har bestået LAKexpertens Lederuddannelse i 2018.

Vi er miljøgodkendt samt KS2000 certificeret.